Volleybalvereniging Rebo woningmakelaars Rebelle is dé volleybalvereniging voor Dieren en omstreken. Wij spelen zaalvolleybal en in de zomer beachvolleybal. Iedereen die wil volleyballen is van harte welkom bij ons. Bij Rebo woningmakelaars Rebelle is er volleybal voor iedereen op zijn eigen niveau. Voor jongens en meiden, dames en heren. 

Bij ons staat plezier en sportiviteit op één. Dan komen de prestaties vanzelf. Om de binding binnen de vereniging te versterken trainen alle zaalteams sowieso op woensdag of op vrijdag, onze clubavonden en spelen alle teams eens in de twee weken op zaterdag de thuiswedstrijden. Daarnaast organiseren wij vele activiteiten voor alle leden van de vereniging. 

Wij bij ons komt spelen traint 1 of 2 keer in de week onder begeleiding van een gekwalificeerde trainer. Daarnaast speel je van september tot en met april competitie, meestal op zaterdag. 

Ook is er de mogelijkheid om recreatief (zonder de verplichting van wedstrijden) te komen volleyballen op woensdagavond vanaf 21.00 uur.

Onze thuisbasis is Sporthal Theothorne, waar wij trainen en wedstrijden spelen. In de zomer spelen wij beachvolleybal op Sportpark 't Nieuwland. Meer informatie vind je elders op de site.