Begin september start het nieuwe volleybalseizoen. Een goed moment om je sportkleren te updaten of met je nieuwe team hetzelfde inspeelshirts aan te schaffen. Zijn je schoenen nog goed? dit voorkomt blessures!.

Hoe zit het eigenlijk met kleding? In principe zal iedereen bij Auto van Oort-Rebelle zijn eigen tenue moeten aanschaffen. Door sponsoring proberen wij een uniforme aankleding binnen de vereniging te krijgen. De uitstraling van één vereniging. Dit lukt natuurlijk niet altijd, maar de laatste jaren is het ons gelukt in ieder geval alle teams te voorzien van een verenigingsshirt. Vanuit hygiëne overwegingen koopt iedereen zijn eigen short, net als schoenen.

Eén vereniging…..één kledinglijn! Om de uniformiteit te bevorderen hebben wij samen met de materiaalsponsor Veldman Sport een selectie gemaakt in de Hummel kledinglijn die past bij onze vereniging. Van de noodzakelijke kleding (shirts en broekjes) tot aanverwante artikelen (sokken en inspeelshirts). Nieuw is de verenigingstrui die met een mooie korting kan worden aangeschaft. Deze is leuk als teamtrui, maar door de afwijkende kleur ook prima buiten de vereniging te dragen.

Schoenen op maat! Van de meest gebruikte volleybalschoen hebben we een actie gemaakt. Je ontvangt 25% korting. Is dit niet jouw voorkeur schoen? Geen probleem, je ontvangt nog steeds 20% korting op elke volleybalschoen naar jouw keuze. In de winkel van Veldman Sport kan je kiezen en passen. Is je maat er niet dan wordt die gratis thuis gestuurd.

Uniformiteit binnen je team? Als vereniging krijgen wij vaak vragen om teamkleding aan te schaffen. Dit is een van de redenen waarom we nu deze selectie hebben gemaakt. Kies met je team iets leuks uit, pas ze in de winkel van Veldman Sport, laat het bedrukken en je ziet er als team spetterend uit. Met Veldman Sport hebben we speciale afspraken gemaakt waardoor we met extra korting een verenigingstrui kunnen aanbieden. Deze kost 35 euro voor senioren en 30 euro voor junioren. Een afwijkende kleur (grijs) met voorop het verenigingslogo. Een uitstekend model om samen met je team aan te schaffen. Op 6 september tijdens het openingstoernooi kan je de trui passen.

Verenigingspas? Zit je gewenste kleding er niet bij. Geen probleem. Via de klantenpas van Veldman Sport krijg je 10% korting op alle aankopen in de winkel. Maak daar gebruik van!

Gesponsord? Wordt je gesponsord? Dat is altijd leuk. Ook dan zoek je uit de gewenste kleding uit de lijst. Die past altijd bij de uitstraling van de vereniging. Op de totaalrekening ontvang de sponsor 10% korting. Meld je wel even aan bij de sponsorcommissie. Wellicht dat we meer voor elkaar kunnen betekenen.

Wie? Niels Akse () en Imme van der Lee () verzorgen alle materialen binnen de vereniging. Heb je vragen wil je wat bestellen via de vereniging neem contact met ze op. Alle verenigingskleding wordt aangeschaft bij Veldman Sport.

Kledinglijn! Bij dit artikel vindt u een  overzicht van de kledinglijn.

Wij hopen jullie allemaal te zien op 6 september op het openingstoernooi. Veldman Sport zal gedurende een groot deel van de dag aanwezig zijn. Via onze website communiceren wij nog de exacte tijden.

Van de sponsor- en materialencommissie,

Gerwin de Boer (0650862130), Niels Akse (0620867619), Imme van der Lee (0645260670)