10 juni 2015 was een prachtige zonnige dag. We gingen met alle mini's naar de Spelerij. Om twee uur verzamelden we bij de ingang. Eenmaal binnen gingen de kinderen hun eigen weg. De een ging de uitvinderij in, anderen vlogen uit in de Spelerij. Zelfs het waterbad werd gebruikt. Alleen maar blije en lachende gezichten, wat een heerlijke afsluiting. We hadden nog een kleine pauze ingelast voor een chipje en een drankje. Heel snel werd dit opgepeuzeld, zodat ze weer snel verder konden.

Om vijf uur verlieten we de Spelerij en gingen op weg naar de overkant, naar de beachvelden. Daar hebben we heerlijk in de zon gegeten. Patat, een snack erbij en weer wat te drinken. Toen ook dat weer op was gingen de kinderen de beachvelden op, maar sommigen gingen een potje voetballen.

Om zes uur werd iedereen opgehaald. Het was weer een zeer geslaagde middag. Onze sponsor Jos en Riet Spanbroek alvast heel hartelijk bedankt. Het was weer geweldig.

Namens Corma en Wilma: iedereen een hele fijne vakantie en bedankt weer voor het gezellige en sportieve volleybalseizoen.