Complimenten voor de TC, de teamindeling is klaar.

De afgelopen periode is de TC druk bezig geweest met het maken van de teamindeling voor het volgende seizoen. Elk jaar is dat weer een hele puzzel. Opstellen van doelen, wachten wie zich opgeven, trainers zoeken en dan hopen dat alles mooi in elkaar valt. Dat is nooit overal het geval en dan begint de puzzel.

Ook dit jaar heeft de TC met de grootste inzet de puzzel weer opgelost. In dit proces worden mensen blij gemaakt, maar ook teleurgesteld. Dat is niet anders als je ongeveer 160 leden mag indelen. Met de meeste teleurgestelde leden heeft de TC van te voren contact gehad om de keuzes uit te leggen. Afgelopen woensdag was er een inloopuur in de zaal waar uiteindelijk geen vragen meer werden gesteld. Een goed resultaat. Als voorzitter maak ik me wel zorgen over de houding van leden ten opzichte van de TC leden. Het zijn eigen leden die zich in willen zetten voor een nog betere vereniging. Daar moeten we ook zuinig op zijn. Voor zover aan de orde bedank ik iedereen voor zijn begrip en de TC voor de gemaakte inspanning. Iedereen veel plezier in het volgende seizoen.

 

Omdat het altijd beter kan

Het maken van de teamindeling is voor het bestuur een belangrijk proces. Wij zouden daarom de leden willen vragen ons te helpen bij het verbeteren van dit proces. Omdat het nu nog vers in het geheugen zit, wil ik jullie vragen om suggesties te sturen naar . Wij bundelen de reacties en gaan daarmee aan de slag. Op enige richting te geven kan je de volgende vragen in je mail beantwoorden:

  • welk cijfer (1-10) geef je het proces zoals het nu gaat?
  • noem 3 dingen die goed gaan.
  • noem 3 dingen die beter kunnen.

Ik zie graag uit naar jullie reactie. Denk aan de wijze woorden van Aldert Boonen: De vereniging dat ben je zelf!

Met vriendelijke groeten,

Gerwin de Boer, Voorzitter Auto van Oort-Rebelle