Zaterdag 18 april werd een belangrijke dag. Er konden 3 teams kampioen worden bij de mini's van Auto van Oort/Rebelle. De sponsor van de mini's, De Spelerij/Uitvinderij, was op de hoogte gesteld en de dag kon beginnen. Alle teams die kampioen konden worden speelden uit. Er werd dus veel heen en weer ge-appt om iedereen op de hoogte te houden, maar om twaalf uur was het duidelijk: alle drie de miniteams waren kampioen.

Niveau 2.2 had 5 punten nodig om kampioen te worden en dat is ze gelukt. Deze groep kinderen hebben de leeftijd van 6 en 7 jaar. Dit was een hele spannende morgen. De spelers waren nerveus en dan moeten ze ook nog presteren. Maar dat is ze geweldig gelukt. Wat waren deze meisjes blij. Gefeliciteerd Emma Liesting, Anouck Heuver, Romy Kevenaar, Milana Kevenaar, Daisy van Huet en Nova Boesveld! En omdat deze meisjes kampioen waren geworden, mochten zij 25 april naar de regio-kampioenschappen. Dit werd gehouden in Klarenbeek. Ze speelden in een poule met 5 andere teams, uit die poule kwam de kampioen. Na 4 wedstrijden hadden ze er 3 gewonnen en 1 verloren. Ze werden tweede. Dus een mooie zilveren medaille was hun beloning. Wat een prachtige afsluiting van een seizoen volleyballen.

Niveau 2.2 Kampioen

Van links naar rechts: Emma Liesting, Anouck Heuver, Nova Boesveld, Romy Kevenaar, Milana Kevenaar, Daisy Huet, Bianca Liesting. Niet op de foto: Marleen van den Tooren, Trainer/coach.

Niveau 3.1 was aan een geweldig seizoen begonnen en heeft het groots afgesloten. De meisjes stonden met grote afstand op de eerste plaats. Verdiende kampioenen. Summer van Meerveld, Yse Bijlsma, Jara Kemming, Marit Wassink, Sudenaz Cicek en Natasha Kevenaar van harte gefeliciteerd. Wat hebben jullie het geweldig gedaan. Ook voor dit niveau was de beloning een plekje bij de regiokampioenschappen in Klarenbeek. Dit team zat in een groep met 12 teams, ingedeeld in 4 poules van 3 teams. De meisjes werden tweede in hun poule en mochten toen door naar de kwart finale. Dit was voor deze meisjes een hele leuke ervaring. Kruisfinale, hoe geweldig. Het werd een hele spannende wedstrijd, maar helaas verloren ze. Dat betekent dat het toernooi er op zit, maar dat maakte het niet minder leuk. Gefeliciteerd meisjes!

Niveau 3.1 Kampioen

Van links naar rechts: Demi Bodt, Yse Bijlsma, Marit Wassink, Selvinaz Cicek, Jara Kemming, Natasha Kevenaar, Summer van Meerveld, Danique Roza.

Niveau 5.1 stond in punten al bovenaan, maar had twee wedstrijden minder gespeeld. Dit omdat ze een keer hadden afgezegd wegens het slechte weer. Daarom moesten deze meisjes 3 wedstrijden spelen op de laatste speeldag. Dat betekende ook dat ze de derde wedstrijd minimaal 1 punt moesten halen om kampioen te worden. En dat deden ze. Het bleef bij dat ene punt, maar de meisjes waren er niet minder blij om. Lieke Boose, Maaike van Vliet, Merel de Boer, Iza van de Spreng, Isa Liesting en Selyna Peters, gefeliciteerd met het kampioenschap! Op naar het Regiokampioenschap. Ook zij moesten spelen in Klarenbeek. Ook zij speelden in een groep van 12 teams. Er waren 4 poules van 3 teams. Ze behaalden de kwartfinales, en daarna de halve finale. Daarbij is er in één wedstrijd er met 1 punt verschil gewonnen. Spannend? Jazeker, maar gehaald! Toen kwam voor de meisjes de FINALE. Daar was de tegenstander toch echt te sterk. Ze werden tweede. Gefeliciteerd!

Niveau 5.1 Kampioen

Van links naar rechts: Maaike van Vliet, Iza van de Spreng, Merel de Boer, Frank Teunissen, Isa Liesting, Lieke Boose, Niet op de foto: Annika Akse en Selyna Peters.

Zoveel kampioenen, en allemaal op verschillende plekken, dat betekent dat we op een ander tijdstip de kampioenen moesten huldigen. Dat werd vlak voor de wedstrijd van H1 gepland. Alle mini's en ouders aanwezig, Jongens A1, ook kampioen, aanwezig en de huldiging kon beginnen.

Na een felicitatie van de voorzitter, mochten de kampioenen een ereronde lopen door de zaal. Onder luid applaus renden de spelers/speelsters om de velden. Wat een geweldig moment is dat toch altijd. Toen volgden de cadeautjes en de bloemen en natuurlijk de foto's. Hier wil ik toch even de fotograaf bedanken. Michel Zoeter, bedankt voor iedere keer weer je geweldige inzet en het mooie resultaat. Kijk maar naar al de kampioensfoto's!

Al deze teams worden getraind en gecoacht door spelers en speelsters van Auto van Oort/Rebelle en ook veel ouders helpen met coachen. Samen zorgen we ervoor dat het leuk en sportief en gezellig is binnen onze vereniging. Als je belangstelling hebt om te komen volleyballen dan ben je van harte welkom op de woensdagmiddag van 16:45-18:00 uur in Sporthal Theothorne.