2015 belooft een mooi volleybaljaar te worden. Het WK beachvolleybal en het EK zaalvolleybal voor dames wordt hier in Nederland gehouden. Een unieke kans dus om daarbij te zijn. Heb jij altijd al eens het Nederlandse damesteam in actie willen zien of de Nederlandse beachduo’s door het zand zien ploeteren op een topevenement? Dan is 2015 voor jou de kans om dat te doen.

WK beachvolleybal
Vanaf 26 juni t/m 5 juli worden er op 4 verschillende locaties gebeachvolleybald. Zo wordt er gespeeld in de haven van Rotterdam, op het binnenhof van Den Haag, op het marktplein van Apeldoorn en de Dam in Amsterdam. Genoeg mogelijkheden dus om eens een kijkje te gaan nemen en de sfeer te proeven van het levendige en flitsende beachvolleybal.

EK zaalvolleybal voor dames
Kijk je liever zaalvolleybal? Dan kun je dit doen vanaf 26 september t/m 4 oktober. Dan worden de Europese kampioenschappen voor dames gehouden. Er wordt gespeeld in Apeldoorn, Rotterdam, Eindhoven en het Belgische Antwerpen. De dames presteren al jaren redelijk goed binnen Europa. Lijkt het je dus leuk om ze een keer in het echt te zien spelen, dan is 2015 de uitgelezen mogelijkheid om dat te doen!

Hoe kom ik aan kaarten?
Wil je nou graag kaarten bestellen dan kan dat op de onderstaande link:
https://ticket.eventsit.nl/

Daar kun je zoeken naar het evenement dat je wilt bezoeken. Wij als vereniging steunen het WK en EK. Er is een ambassadeur aangesteld die kaarten kan bestellen. Je kan dan Frank Teunissen even aanschieten, maar je kunt het ook zelf doen via de link. Als vereniging hebben wij een ambassadeurscode gekregen waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Mocht je zelf kaarten bestellen dan wordt de mogelijkheid gegeven om deze code in te vullen. Hoe meer mensen met onze code tickets bestellen, hoe groter de kans dat we een leuke prijs winnen. Er is zelfs een clinic van het Nederlands damesteam te winnen! Hoe gaaf zou het zijn als de beste volleyballers van Nederland een clinic komen geven. Bestel dus allemaal je kaarten met de onderstaande ambassadeurscode.

Code: wkbeach010

Mochten er nog vragen zijn dan kun je een mailtje sturen naar

Voor de echte volleyballiefhebber is dit een heel mooi jaar. Bestel dus snel je kaarten en geniet van het hoogstaande niveau dat van over de hele wereld naar ons land komt afreizen om mooi volleybal te laten zien! Wij wensen degenen die het evenement gaan bezoeken alvast heel veel plezier!