In samenwerking met Anna, Shanna en Maaike van Meisjes B heeft de activiteitencommissie enige tijd geleden twee acties opgezet voor Serious Request. Zo is er tijdens de laatste thuisspeeldag een flesseninzamelingsactie gehouden. Iedereen kon daar zijn/haar lege flessen in doen en het statiegeld van de flessen ging naar Serious Request. Deze actie heeft in totaal €25,- opgebracht!

Daarnaast is er nog een oliebollenactie gehouden. Er is massaal door jullie besteld en daardoor zijn Anna, Shanna en Maaike van meisjes B samen met Yolanda en Daan van de activiteitencommissie in alle vroegte naar voetbalverenging HSE in Hall gegaan om oliebollen te bakken. Zo stonden Shanna en Maaike om 7.30 uur 's ochtends al oliebollen om te draaien. Na een uur bakken hadden we al 750 oliebollen gebakken en alle mislukte oliebollen zelf maar opgegeten.

Waar we niet zo goed over na hebben gedacht is het vervoer van de oliebollen. De 9 grote dozen met zakken oliebollen pasten niet in de auto. Gelukkig was er iemand van HSE zo aardig om met zijn bus mee te rijden naar de sporthal. Door jullie leden waren er 500 oliebollen besteld bij de activiteitencommissie. Maar aan het einde van de dag zijn er nog 200 oliebollen extra verkocht. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat de twee acties bij elkaar €250,- hebben opgebracht.

Met dit bedrag zijn Lisanne, Edmee en Daan namens de activiteitencommissie naar Haarlem afgereisd om de cheque te overhandigen aan de DJ's van 3FM. De vereniging is heel blij met de positieve reacties en het ingezamelde geld. En volgens de berichten hebben de oliebollen wel gesmaakt! Al met al een groot succes