Naast de oliebollen en de gezellige kerst hebben we nog iets om naar uit te kijken: 5 januari vindt de jaarlijkse uitreiking van de sportverkiezing Rheden 2014 plaats. Het evenement wordt georganiseerd door Sportbedrijf Rheden, de organisatie die is opgezet om binnen de gemeente het sporten te stimuleren. Met trots kunnen we meedelen dat Auto van Oort/Rebelle in twee van de vier categorieën een nominatie in de wacht heeft kunnen slepen.

Heren 1
Het komt zelden voor dat een team twee seizoenen op rij weet te promoveren. Heren 1 wist dit voor elkaar te krijgen! Drie seizoenen geleden promoveerden zij van promotieklasse naar 3e divisie en het jaar erop verruilde het team de 3e divise voor de 2e divisie. Dit seizoen doen ze daar nog een schep bij bovenop: ze draaien opnieuw mee in de top van de competitie en doen mee voor promotie naar de nationale 1e divisie.

Ruben Penninga
Kampioen onder 18 jaar bij het NK Jeugd Beachvolleybal, een derde plaats in de categorie onder 20 jaar bij ditzelfde NK en een vierde plaats in de categorie onder 18 jaar bij het EK Beachvolleybal. Ruben is begon als mini bij onze vereniging en werd binnen de jeugd gescout door coaches van het Talent Team Papendal. Met dit team speelde hij afgelopen jaar in de topdivisie. Daarnaast speelde hij met Jong Oranje toernooien in o.a. Italië, Spanje en Kroatië. Ruben heeft zich het afgelopen jaar meer op het beachvolleybal gefocust. Doordeweeks verblijft Ruben als speler van Beach Team Holland in Scheveningen, op de zaterdag speelt hij tegenwoordig weer mee met heren 1.

Publieksprijs
Naast een vakjury die zich over de verhalen van de genomineerden buigt, is dit jaar ook de publieksprijs in het leven geroepen. Iedereen kan een stem uitbrengen op onze genomineerden. Iedereen die over Facebook beschikt, tenminste; stemmen doe je door op de Facebook-pagina van Sportbedrijf Rheden een berichtje in te sturen met de naam van jouw winnaar. Stem dus, en vraag je vrienden en je familie hetzelfde te doen. Zo hopen we tijdens de prijsuitreiking op 5 januari misschien wel vier mooie prijzen in de wacht te slepen!