De algemene ledenvergadering van 6 november is goed verlopen met een opkomst van ruim 35 enthousiaste leden. Naast de verslagen van de commissies en de officiƫle goedkeuring van het afgelopen boekjaar van de vereniging werden goede suggesties gedaan om de vereniging nog beter te maken. Zo waren er voorstellen om meer jongens bij de jeugd te krijgen, het kamp eerder te houden en een algemene oproep aan alle leden om 13 december de thuiswedstrijd van heren en dames 1 te bezoeken. In de Gelderlander stond namelijk dat Harry van den Brink aan meer publiek gewend was. Komt dus allen. Het bestuur gaat met deze voorstellen aan de slag.

Belangrijk onderdeel van de vergadering was ook het kiezen van de nieuwe bestuursleden. Met de voltallige instemming van de ALV werd een nieuwe bestuurssamenstelling gekozen. Het bestuur ziet er nu als volgt uit.

Naam Functie
Voorzitter Gerwin de Boer
Secretaris  Lianne Overgoor 
Penningmeester

Gerard Uenk

Bianca Pieper 

Technische Commissie

Nicole Pieper

Bianca Pieper

Wedstrijdsecretariaat Willy Willems
Activiteiten commissie Daan van Gaalen 
Public Relations Maarten van Raalte
Beachvolleybal

Marianne Voorbergen

Inge van de Tillaard

Sponsorcommissie vacant 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bestuursleden die zijn afgetreden werden met groot applaus bedankt voor hun invulling van taken. Namens het nieuwe bestuur bedanken we nogmaals:
Aldert Boonen (aftredend voorzitter)
Robert van den Tooren (aftredend Activiteiten commissie)
Saskia Peters (aftredend secretaris)
Lianne Overgoor en Gerwin de Boer zaten in het bestuur, maar vullen nu een andere functie is. Voor de functie van sponsorcommissie blijven wij opzoek naar een geschikte kandidaat.

Traditioneel wordt in de ALV de 'Vrijwilliger van het jaar' bekend gemaakt. De vrijwilliger van het jaar is Willy Willems geworden. Volgens een strenge jury is Willy een van die stille krachten achter de vereniging die bergen met werk verzet. Willy is altijd bereikbaar en benaderbaar en heeft over een antwoord op. Hij kent zijn weg binnen de Vereniging en de Nevobo. Het wedstrijdsecretariaat is strak geregeld met een optimale benutting van zaal en speeldagen. Willy was erg verrast, maar nam de bosbloemen dankbaar in ontvangst.
Na sluiting van de vergadering werd de nieuwe website getoond. Die werd positief ontvangen. De vulling van de site wordt nog aan gewerkt. Heb je suggesties geef ze door aan .