logo

 

REBO ERA Makelaars Rebelle is de nieuwe naam van volleybalvereniging DVC Rebelle in Dieren

20 jaar lang was Auto van Oort de hoofdsponsor van de Dierense Volleybal Vereniging Rebelle. Onlangs heeft Andre van Oort te kennen gegeven de sponsoring  te willen overdragen. Een nieuwe sponsor heeft de vereniging gevonden in REBO ERA Makelaars.

Veel Dierenaren kennen REBO ERA Makelaars natuurlijk goed. Een van oudsher Dierens bedrijf dat ontwikkeld is tot een bedrijf met meer dan 100 medewerkers. Als REBO ERA Makelaars opereert het makelaarsbedrijf in dezelfde regio als waar de volleybalcompetitie wordt gespeeld. Een logische keuze dus om elkaar op te zoeken. Ook de medewerkers van het makelaars kantoor zijn sportminded. Een mooie combinatie dus.

Een nieuwe  hoofdsponsor betekent voor de vereniging een grote verandering. Onze hoofdsponsor verbindt zijn naam aan de vereniging. Statutair blijven wij DVC-Rebelle heten, maar in al onze uitingen zullen wij de naam REBO ERA Makelaars Rebelle met trots voeren. De teamnaam gaat dus veranderen naar bijvoorbeeld REBO ERA Makelaars Rebelle Jongens A. We hebben een nieuw logo en vanaf 1 augustus vind je ons onder die naam ook terug in het speelschema van de Nevobo en Nevobo-app.

De hoofdsponsor is ook sponsor van Heren 1. Heren 1 wordt door REBO ERA Makelaars in nieuwe kleding gestoken. Natuurlijk willen we ook zo snel mogelijk alle verenigingskleding (met het oude logo) vervangen. Hier hebben wij werk van gemaakt en we proberen dit zo snel mogelijk te doen. Let dus even op als je een appje krijgt om te komen passen.

Met deze brief willen wij jullie alvast informeren. Aan het begin van het seizoen (bij voorkeur tijdens het openingstoernooi) wordt de nieuwe samenwerking en de nieuwe naam ook naar de buitenwereld kenbaar gemaakt en maken we van de formele overdracht van Auto van Oort-Rebelle naar REBO ERA Makelaars Rebelle een moment om te delen met onze leden.

Voor nu wensen wij jullie allemaal een goede en sportieve vakantie en tot snel in september.

Gerwin de Boer                Sjoerd Assink                                                 Andre van Oort

Lisanne Willems              (REBO ERA Makelaars)                                 (Auto van Oort)

(DVC-Rebelle)

 

 

2020 07 24 10 06 16 REBO ERA Makelaars Rebelle nieuwe naam van volleybalvereniging DVC Rebelle in Di