Het eerste herenteam van Auto van Oort/Rebelle staat komend seizoen onder leiding van clubman Frank Teunissen. Hij volgt hiermee Oscar Gerritsen op waar na twee seizoen afscheid van genomen wordt.

De vraag om komend seizoen H1 te gaan trainen kwam voor hem als een verrassing aangezien hij pas 2 jaar geleden gestopt is bij H1, na daar zelf 24 jaar in gespeeld te hebben. Hij vindt het een grote eer dat hij gevraagd is voor deze positie bij de leukste volleybalvereniging in Nederland.

Frank kijkt uit naar zijn nieuwe klus: ‘’ Na enige tijd nadenken, overwegen en een goed gesprek, op gepaste afstand, met de TC kon ik alleen maar positief zijn en neem ik deze uitdaging met beide handen aan. Ik zal mijn volledig inzetten om het eerste heren team van Rebelle te laten spelen met passie en plezier! Tot volgend seizoen in de zaal!’’

Op de woensdag zal Frank geassisteerd worden door Sander Sikking, die afgelopen seizoen bij H1 aangesloten is als assistent. Het is mooi voor de vereniging dat iemand met zoveel ervaring op eredivisie niveau een bijdrage wil leveren aan onze vereniging.

De selectie voor komend seizoen is bijna rond. De komende weken hoopt de TC in samenspraak met Frank de laatste posities in te vullen.