Naar aanleiding van de bestuursvergadering die vanavond heeft plaatsgevonden, natuurlijk wel via skype, willen wij hierbij een update geven over de stand van zaken met betrekking tot het coronavirus. 

Op dit moment gaan wij ervan uit dat wij de gehele maand april helaas niet meer kunnen gaan trainen in de zaal. Voor de maand mei willen wij alle opties nog wel open houden, mochten de mogelijkheden er zijn dan willen wij graag deze maand nog gebruiken om de jeugdteams te laten voorbereiden op de kwalificatietoernooien, teams laten trainen in de nieuwe formaties en de mogelijkheid bieden om potentiĆ«le nieuwe leden te laten mee trainen. Voor het maken van de juiste beslissing gaan wij volledig af op de berichten welke afgegeven worden door het RIVM. 

Update activiteiten: 

We hebben nog 2 activiteiten in de pijpleiding namelijk het welbekende eindfeest en het kamp. Voor beiden geldt dat wij hier op dit moment nog niks voor kunnen inplannen. Maar mochten de mogelijkheden er zijn, dan zullen wij er zeker zorg voor gaan dragen dat ze als nog gaan plaats vinden. Wij zullen jullie hierover op de hoogte houden. 

Update beachseizoen: 

Zoals vermeld in de volleyskoop zal het beachseizoen dit jaar op vrijdag 1 mei gaan starten. Ook hiervoor geldt dat wij de berichten afwachten van het RIVM over de desbetreffende datum wanneer wij in alle veiligheid voor onze leden het seizoen kunnen gaan starten.