Jan van Uitert van Rebelle D1 is trots te kunnen berichten dat de selectie voor het komende seizoen volledig ingevuld is en dat de voorbereidingsperiode zeer goed verlopen is. De volgende acht speelsters maken net als vorig jaar ook komend seizoen deel uit van het vlaggenschip in de dameslijn van de vereniging uit Dieren.

Lonneke van Dijk, spelverdeelster. Judith Romp, diagonaal. De passer Lopers: Nicole Pieper, Annika Akse en Femke van Ampting. De midspeelsters Eeke Noomen en Marleen van den Tooren en de libero Marloes van Gaalen.

Als nieuwkomers verwelkomt de ploeg uit de eigen opleiding, Anoek Botermans ( 17 jaar ) als mid en Daphne Welling ( 16 jaar ) als diagonaal. Deze twee getalenteerde speelsters zijn in deze korte voorbereidingsperiode uitstekend aangehaakt op het niveau van de bestaande selectie. Verder ben ik erg blij met de komst van Suzanne ter Horst, de van buiten aangetrokken spelverdeelster. Suzanne heeft 1e divisie ervaring en is op dit moment zeer succesvol aan het revalideren van twee schouder operaties, de revalidatie verloopt naar wens en ik verwacht dat Suzanne in de maand oktober de 1e sets kan gaan spelen.

De ploeg gaat vol zelfvertrouwen het nieuwe seizoen in, want de dames hebben in de voorbereiding met een opbouwende focus keihard gewerkt aan het gewenste niveau, want dat is wat ik als trainer graag wil zien op de trainingen en in de wedstrijden. We hebben namelijk voldoende talent en een prachtige mix van ervaren en jonge speelsters om dit seizoen in de top drie van de 3e divisie mee te draaien. Natuurlijk blijft het altijd koffiedik kijken hoe we ervoor staan tijdens de start van de nieuwe competitie op zaterdag 24 september in Dieren tegen Gemini uit Elst. Maar ik ben ervan overtuigd, dat we er met z’n allen een prachtig en leerzaam seizoen van gaan maken.”