De beachafdeling van Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle kan vanaf de start van het seizoen gebruik maken van een prachtig nieuwe accommodatie. In de herfst en winter is in opdracht van de Gemeente Rheden had gewerkt aan het moderniseren van sportpark waar ook Rebelle nu een definitieve stek heeft gekregen.

Beachvolleybal is een sterk groeiende moderne sport en Dieren kan er trots op zijn dat de Gemeente Rheden en Volleybal AutovanOort Rebelle samen hebben gewerkt aan de aanleg van deze beachvelden. Vorige week zijn de velden gekeurd door de Nederlandse Volleybal bond en geschikt bevonden voor het spelen van wedstrijden op hoog niveau. Inmiddels zijn er op 26 juni al officiële wedstrijden voor de nationale jeugdcompetitie gepland.

Komende week start Rebelle weer met het nieuwe seizoen en stelt vrijdag 29 april iedereen in de gelegenheid om het complex aan de Kolonieweg in Dieren te bewonderen maar ook is er gelegenheid om een balletje mee te spelen. Vanaf 19.30 uur zijn belangstellenden welkom om kennis te maken met het beachvolleybal en de vereniging.