De eerste kampioen is alweer binnen!!

Dames 3 heeft afgelopen donderdag het kampioenschap in de 3e klasse behaald. Maar liefst 4 wedstrijden voor het einde van de competitie hebben onze dames het kampioenschap alweer binnengesleept. Onder het oog van meegereisde supporters werd met overmacht met 4-0 gewonnen van mede titelkandidaat en de nummer 2 in de stand Voorwaarts uit Twello.

Onze dames zijn goed… erg goed zelfs, zo goed dat ze met nog 4 wedstrijden voor de boeg al niet meer in te halen zijn door de nummers 2 en 3. De prognose van de Nevobo gaf een 3-2 winst voor Rebelle maar daar namen onze dames op voorhand al geen genoegen mee. Bij een 4-0 einduitslag zou het kampioenschap binnen zijn en kunnen de dames freewheelen tot het einde van het seizoen en dat was de opdracht.

De dames van Voorwaarts moesten op de tenen lopen om een deel van de set mee te komen maar Rebelle was veeeeel beter. Iedere set kon Voorwaarts tot een punt of 10 bijhouden maar het krachtsverschil met de nummer 2 was zo groot dat de winst uiteindelijk een makkie bleek.

Met setstanden van 25-15, 25-14, 25-19 en 25-11 werd Voorwaarts kansloos aan de kant gezet en uitgeschakeld voor de titel. Dames 3 dus kampioen!! tot deze wedstrijd werden slechts 6 sets verloren en hebben de dames al 21 punten voorsprong op de nummer 2. Een puntentotaal van ruim boven de 100 is nog steeds mogelijk.

Complimenten voor de dames, de assistentie van de jeugd en niet te vergeten trainer en succescoach Daan van Gaalen en coach Willy Willems. Van harte dames!