AutovanOort Rebelle heeft vooruitlopend op het komende seizoen een uitstekende trainer voor het eerste damesteam weten te contracteren. De dames die momenteel nog strijden voor de bovenste plaatsen in de 3e divisie worden het komende seizoen getraind door Jan van Uitert uit Laren. Jan van Uitert is momenteel trainer van de dames van WSV uit Warnsveld die uitkomen in de 1e divisie A.

De zeer ervaren oefenmeester heeft jaren ervaring met het leiden van damesteams op een hoog niveau. Eerder heeft Jan een aantal kampioenschappen behaald met de dames van De Bevers uit Lemelerveld en heeft dit team tot in de eerste divisie gebracht. De technische commissie van Volleybalvereniging AutovanOort Rebelle is na het vroegtijdige vertrek van het vorige trainersduo al op vroeg in het seizoen op zoek naar een opvolger voor het komende jaar en kon slagvaardig acteren. De club is blij met de aanstelling van Jan en hoopt verder te kunnen bouwen aan de toekomst van het damesvolleybal in Dieren. Tot het einde van het seizoen blijft Sven Akse het damesteam leiden in de strijd om promotie.

Hopelijk kan Jan volgend jaar een mooie start maken in de 2e divisie en dat behoort nog zeker tot de mogelijkheden. Vorige week hebben de dames voor de 2e keer gewonnen van de koploper en gezien het programma (nrs 1 en 2 moeten volgende wedstrijd tegen elkaar) zit een hoge klassering er nog steeds in. De volgende thuiswedstijd is op 9 april, de dames spelen dan tegen Alterno dames 4 die ook nog mee strijden om de bovenste plaatsen. De wedstrijd start om 18.45 uur in sporthal Theothorne in Dieren, support is natuurlijk zeer gewenst!