Na enkele prachtige overwinningen met heel mooi volleybal waren de verwachtingen tegen hekkensluiter Orion hoog gespannen. De volle winst tegen de nummer laatst zou voor nieuwkomer Rebelle een plaats in de top 3 betekenen maar het liep anders.

Vanaf het eerste punt bleek al dat onze heren het niveau van de afgelopen wedstrijden niet konen oppakken en het gevecht tegen Orion was meer een gevecht tegen zichzelf en een foutenfestival. Vrijwel alles ging moeizaam en op alle fronten ging het mis. De passing was ondermaats en de aanvallers scoorden meer punten voor Orion dan voor het eigen team. Tot overmaat van ramp werd er erg slecht geserveerd en viel voor Orion wel veel op z’n plek. De eerste set werd na een achterstand nog gewonnen met 25-19 maar in de 2e set ging liep het voor geen meter (20-25). In set 3 leken onze heren weer op te veren en was het aanvalsspel weer redelijk op orde (25-17). Set 4 was een kopie van set 2 en ook deze ging met ruime cijfers verloren (15-25). Orion leek leeg gespeeld en waren niet bij machte om de eerste winstpartij van het seizoen binnen te halen, de laatste set werd door Rebelle gewonnen met 15-10. Wel winst maar toch een kater.

Rebelle staat nu op de 6e plaats in de 1e divisie en spelen de komende 2 wedstrijden tegen de nummer 1 en 2 uit de competitie.