Sinds vandaag is er een artikel verschenen op de site van het IPC (Internationaal Paralympisch Comité). http://www.paralympic.org/news/big-read-man-behind-rwanda-s-sitting-volleyball-success Dat er al een artikel geschreven wordt over het team en mij, is natuurlijk al geweldig. Het is ook geweldig om te doen.

Maar onze weg is echter nog lang niet afgelopen, we zijn pas net onderweg. In onze voorbereiding voor RIO willen we bijvoorbeeld een trainingsstage in Nederland opnemen. Als het Rwandese Ministerie de vliegtickets ondersteund, willen we in Nederland op een zo goedkoop mogelijke wijze een programma neerzetten (vergelijkbaar met het traject van de Rwandese heren in mei 2012) Als het doorgang mag vinden, hoop ik jullie wellicht te benaderen met een hulpvraag in deze.

Om de ontwikkelingen nog meer te ondersteunen, zijn we ook gestart met het maken van een documentaire. (verwachte uitzenddatum rond oktober 2016) Hiervoor ben ik met "World Wide Lab Media" te Hilversum in zee gegaan. Voor het maken van deze documentaire zijn we nog op zoek naar een aantal (grote) investeerders. Als iemand een idee heeft of een mogelijk geïnteresseerd bedrijf kent, neem even contact met me op, dan zal ik het format en overige informatie toesturen.

Ik hoop van jullie te horen en wens jullie in ieder geval veel leesplezier toe.

Groeten, Peter Karreman