Zaterdag 12 december zijn de eerste kampioenen van onze vereniging alweer gehuldigd. De minivolleyballers uit de CMV competitie op niveau 5-2 zijn na een hele spannende ochtend kampioen geworden. Zaterdag stonden spannende wedstrijden op het programma tegen de mede kampioenskandidaten uit Heerde en Apeldoorn. In de wedstrijden tegen Langhenkel/HEC N5 1 en VV Alterno N5 4 moest een goed resultaat worden behaald en wat was het spannend.

De eerste wedstrijd werd nog gelijk gespeeld maar de 2e werd jammer genoeg verloren met 4-0. En toen begon het zenuwslopende rekenwerk, de nummers 1 en 2 hadden in de competitie evenveel punten behaald en het aantal gescoorde punten moest de doorslag geven. De berekening viel gelukkig uit in het voordeel van ons miniteam en hierdoor mochten zij het kampioenschap vieren.

Dit nieuwe team is net gestart op Niveau 5 in de Circulatie Mini Volleybalcompetitie en heeft ook nog eens 3 nieuwe spelers in hun gelederen. Yse, Sudenaz, Fatmanur, Jara, Eylem en Marit, gefeliciteerd met jullie kampioenschap. Met de juiste instelling en het enorme enthousiasme van de spelers en de trainer/coach maar zeker met dank aan de sponsor van de jongste jeugd, De Spelerij/De Uitvinderij, is dit resultaat behaald. Zo blijkt dat als je pas bent gestart als volleyballer je toch in de prijzen kan vallen.